pspgalery

A PSP nem konzol...életérzés!

Friss topikok

Linkblog

Felhívás!

;)

Reklám

HTML

PSP Frimware 3.80 Online Rádió

2008.01.21. 11:57 | Quiet | 2 komment

   Igaz egyeseknek nem újság, a tavaly december közepén megjelent frimware-t szeretném bemutatni pár szóval, ha valaki esetleg még nem ismerné, vagy nem próbálta ki.
   Az új frimware-ben bővítették a RSS hírolvasó formátum-támogatását, új vizuális effektel gazdagították a zenelejátszót és talán a legfontosabb új funkció ami belekerült egy online rádiók hallgatását lehetővé tevő program.

     "Aranyos szép kedves faja" minden jót el lehet róla mondani. Egyszerű használni, stabilan működik és rémegyszerű. Mint a képen is látszik az alsó gombokkal tudunk léptetni a csatornák között, közéjük egy "újracsatlakozás" gomb ékelődött be. Ezek felett van egy skála amin szintén csatornát válthatunk. Ha rátenyerelünk a Négyzetre és a joystick-al lefelé görgetjük a rádiót, akkor elénk tárul egy terjedelmes zenei kategória lista. A fentebb említett kezelőszervek (alsó gombok,skála) az előzetesen lentebb kiválasztott kategóriba tartozó adók között lépteti a felhasználót.

  Tetszett a programban az, hogy a csatornák közötti váltáskor nem kapcsol ki még az előző adó, hanem a program egy sistergéses morzejeles rádiózajos hangal - mintha hangolánk egy rádiót - vált át a következő csatornára. Ezzel csak egy probléma volt... ha a netkapcsolat kicsit lassú volt, vagyis lassan tudok kapcsolódani egy másik stream-re akkor ez a "hangolás-zaj" idegesítően sokáig tart és rövidesen őrjöngési kényszerek törnek rá az ember fiára. Nagy megkönyebbülésemre miután eljutottam a progi legaljára észrevettem, hogy a legalsó gombokkal a hangolás effekteket kikapcsolhatjuk, és mivel több féle zajt ad egyszerre, ezeket külön-külön kapcsolhatjuk, alakíthatjuk kedvünk szerint.

     Az online rádiók listáját a SouthCast Media szolgáltatja, amelyeket PC-n legkönnyebben egy Winamp segítségével érhetünk el. Adókból nincsen hiány, mindenféle zenei stílust kedvelő ember megtalálhatja a neki megfelelőt, nem utolsó sorban magyar adókat is tartalmaz a lista.

 
Eredmény: Hasznos új funkciókkal sikerült bővítenie a Sony-nak az új frimware-t, csalódás nem érheti az embert. Egy dolog azonban problémás. Én, vidéki srác létemre lényegében nem tudom kihasználni a programot arra amire való. Kevés a hotspot, és ha akad is működő a közelemben, az olyan gyors mint egy mélytengeri tukán. Így maximum otthon tudnám élvezni a rádiózást, de akkor már inkább egy gomb a hifin...

 

 

Címkék: amolyan hirfelek

A bejegyzés trackback címe:

https://pspgalery.blog.hu/api/trackback/id/tr75300676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soft 2008.01.24. 12:00:26

Szerintem nagyon hasonlít egy flash portálra, elég gagyi, de legalább működik

VyvernJoe 2008.02.02. 13:15:15

hát igen én is próbáltam, igazából böngésző keresztül megy szal nem tudom mi benne olyan nagy szám
süti beállítások módosítása