pspgalery

A PSP nem konzol...életérzés!

Friss topikok

Linkblog

Felhívás!

;)

Reklám

HTML

NBA Live 08

2008.02.24. 17:36 | zsoltoss | 1 komment

    Köszöntök mindenkit, most az első kosaras játékot mutatom be, amit megszereztem psp-re. Mint a nagy borítóról is kiabál, ez az NBA sorozat 2008-as része. Nem a legolcsóbb darab, de akinek már volt a kezében, az biztos, hogy nem bánta meg, hogy megvette.
 
    Kicsit sok töltés után bejön egy jól animált menü. Ez kezdetben kicsit átláthatatlan, de hamar meglehet szokni.

    Indítsunk is gyorsan egy gyors mérkőzést. Kis töltés után betölti a stadiont, a nézők már tombolnak, a közvetítő is köszönti őket, és a pályán már felálltak a játékosok.

    A bíró sípja után feldobja valaki a labdát, azért valaki, mert csak hirtelen ott lesz a levegőben, de lehet hogy jobb is így, mivel egy elég pörgős játék.
 
    A játékosok jól animáltak, a pálya is "élvezetes", viszont a nézőtér már nem a legszebb, de játék közben ez nem számít ugyebár. Az árnyékolás szuper, tükröződik a pálya is, azaz senki sem panaszkodhat a grafikára. Igaz azért ne gondoljon senki PC-s verzióra, hogy izzadnak a kosarasok, és lobog a mez…..

    A hangok jók, sok zene beleillik a játék hátterébe, viszont egy idő után unalmas tud lenni, ha már 10× előfordult egy szám. A kommentár is jó, emeli a színvonalat.
















    Az irányítást nagyon gyorsan meglehet szokni, ügyesen megoldották. Gyorsan tudunk passzolni, el is dönthetjük, hogy kinek menjen! Van néhány ”trükk” is x). Először nehéz a játék, de hamar bele lehet jönni!
















    Van rengeteg játékmód, és sok ”mini játék” is, van például conquest mód, ahol egy tetszőleges csapattal indítva nyerhetünk csapatokat, embereket, fejleszthetünk tulajdonságokat, és egyre nagyobb hatalmunk lesz. Bizonyos régiókat elfoglalva híres kosarasokat is kapunk például. Ez a conquest mód természetesen körökre van osztva.
 
    Van Multiplayer mód is szerencsére, alkalmam is volt rá, hogy teszteljem. Nyolc emberke volt fönt összesen, és ők is egymás ellen játszottak, én egyedül maradtam. Tehát nem tudtam játszani.

Még azt megemlíteném, hogy van NBA 08 demo, le lehet tölteni és tesztelni. A demo 72 mb.
Innen letölthető

Értékelés:

Hangok:          6/10
Grafika:           9/10
Játékélmény:    9/10



Címkék: nba 08

A bejegyzés trackback címe:

https://pspgalery.blog.hu/api/trackback/id/tr17352681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

--lotr4ever-- 2008.03.08. 09:01:19

Hali!
Tetszk az oldal, de ehhez a cikkhez tennék egy észrevételt.
A játék az NBA 08, de ti az NBA LIVE 08 borítóját raktátok be képnek...pedig a kettő nem ugyan az a játék.
Nem nagy tévedés, de fő a pontosság
További jó munkát!
--lotr4ever--
süti beállítások módosítása