pspgalery

A PSP nem konzol...életérzés!

Friss topikok

Linkblog

Felhívás!

;)

Reklám

HTML

World Tour Soccer

2007.10.30. 00:45 | zsoltoss | 4 komment

"...Igazi, hamisítatlan PSP-fociélményre vágysz? A jelszó: World Tour Soccer...." Ezzel a két mondattal indítom első focis tesztemet. Ez volt a második focis játék amivel játszottam PSP-n, ezelőtt a FIFA 06-tal nyomtam. World Tour Soccer...Ez a név sokat mond szerintem mindenkinek, rengeteg része van. A játék még mindig jó 14 000 körüli összeget nyom. Én 4000HUF-nyi összeget perkáltam értem használtan még annakidején. Borító:




Elindítva, a játéknak remek menüje van. Még "felszínek"(skin) közül is választhatunk bőven. Összesen talán 21 közül. Kellemes zene szól igaz ez ismétlődik, és összesen talán 4féle van. Dehát minket úgyis a játék érdekel. Indíthatunk rögtön gyors meccset,mehetünk tournamentben, van kilenc féle bajnokság és speciális tornák. Vagy mi állíthatjuk be a játékunkat.






















Ha mi állítjuk be saját játékunkat, megadhatjuk a játék nehézségi szintjét, hogy melyik stadionban legyünk, és persze a csapatunkat. Kezdetben csak egy stadion érhető el. Összesen talán 6 vagy 7 féle van. De ezek nem olyan ratyi stadionok mint amilyen a FIFA 06-ban volt. Ezek sokkal jobban vannak kidolgozva.


















A grafika fantasztikus. A Fifa 06-hoz képest csúcs. Nagyon jó a játékmenet, élmény játszani vele. Elvégre azért jó egy focis játék mert "szabad"-ok vagyunk a pályán. Van három féle csel, tudunk műesést végrehajtani. Csapatok közül összesen 245 csapatot tesztelhetünk. Ezenkívül vannak még érdekességek, mint például az ötvenes évek Real Madridja.


















Ami nem tetszett a játékban az, hogy rúgok egy meleg gólt, mutatja az emberemet ahogy örül, azután visszajátsza a gól rúgásának pillanatát, és ennyi. Nem tudom többször
megnézni. Nincs a végén replay. Nem lehet visszanézni semmit sem. A World Tour Soccerrel sokkal jobb játszani mint a Fifa 06-tal. Nincs benne annyi extra, és nem figyeltek oda mindenre, de nagyon nagyon jó focis játék. Van benne régi Magyar válogatott is. 94%-ig vittem a játékot és természetesen még akkor se mehettem a magyar válogatottal. Ezen a ponton töltöttem le a 100%-os mentést melyről később kiderült hogy 98%-os és még akkor is zárva van a magyar válogatott.


















Az itt látható képek semmit sem hoznak vissza a játékból, a játék ehez képest
sokkal jobb és szebb is. Nincs akkora játékmenet mint a Fifa 06ban de
ez nálam nem okozott gondot.
Grafika:9/10
Hangok:2/10
Játékélmény:7/10

Címkék: world tour soccer

A bejegyzés trackback címe:

https://pspgalery.blog.hu/api/trackback/id/tr47212572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mabeno (rpcjs) · http://www.poenvideok.blog.hu 2007.11.02. 12:11:41

Szerintem csinálhatnál egy gameplay videot, az csak jobban visszaadja a játékélményt mint a képek.

Alex 2008.04.25. 19:28:49

gameplay videót, már bocs, de a holdon élsz? ^^ nincs pspre fraps..., tudod, ez psp játék, nem pc...

speeder04 2008.04.27. 12:04:43

Hát figyi, cammal, a minősége tök jó lenne, nem mozogna be, és sok látszódna ;)
süti beállítások módosítása