pspgalery

A PSP nem konzol...életérzés!

Friss topikok

Linkblog

Felhívás!

;)

Reklám

HTML

Miami Vice

2007.11.15. 16:03 | zsoltoss | 2 komment

Köszöntök minden olvasót a havas csütörtöki napon. Most a Miami Vice nevű játékról fogok egy rövid beszámolót írni. A játék bolti árát nemtudom, mert csak kölcsönadták. A játékot Akció-Kalandjátéknak sorolták be. Borító:
    A játék (állítják), hogy a film alapján készült. Szerintem ez a game igencsak eltér a filmes verziótól. Ami hasonlít talán az hogy választhatunk a két főhős közül, hogy melyikkel akarunk menni. És hogy miami utcáin kell tisztogatnunk.         Mehetünk gyalog, és néhány pályán motorcsónakkal. A motorcsónakos részek elég kidolgozatlanok még a Pursuit Force-os csónakázás is felülmúlja azt.    Nehogy valaki azt gondolja, hogy a város kivan dolgozva. Nem csak a pályákon egy irányban haladhatunk mindig. Ami nem lenne baj, kivéve ha kevés pálya van mint ennél a játéknál.  Összesen talán hat fegyver van amivel mehetünk, ezeket lehet fejlszteni.         Van egy beépített minijáték is. Ha vége egy küldetésnek, akkor elénktesz egy térképet Miami-ról és ott választhatunk, hogy következő küldetésbe lépünk, vagy drogokkal kereskedhetünk, fejleszthetjük fegyvereinket, esetleg választhatunk ruhát. A játékban összesen három féle ruha van. Egy ami alapból van rajta, egy ami olyan "kommandós ruha", és egy fehér öltöny. Minden pályán szerezhetünk drogokat, amit leadhatunk a főhadiszálláson, vagy amit nem értek, hogy el lehet adni dealerek-nek. Ebből tudunk pénzt keresni. Bár én nem értem.


    A fenti képen látható amikor épp fedezéket csinál egy szoborból a karakterünk. A játékot azoknak ajánlom igazán, akik szeretik az olyan lövöldözős játékokat, amikor egyik fedezékből a másikba kell menni. A játékban nem kötelező lopakodni, nembaj ha észrevesznek minket, a játék elég könnyű.

    Az embereket egy kicsit "érdekesen" lehet kilőni, ha három golyó nyakon találja őket, ők három másodperc után öszeszedik magukat és lőnek felénk. Rengeteg HP-nk van alapból, ahoz hogy elfogyjon kell körübelül nyolc shutgun lövés. És tudunk M.K-es dobozt tárolni magunknál tárolni hármat is. Egy elég hogy teljesen felgyógyítsuk magunkat. Szóval meghalni se könnyű. A játéknak a grafikájával nekem nem volt bajom, hamar meglehet szokni, viszont azért dolgozhattak volna még vele... Hangok terén elég rossz a helyzetünk. 
    A játékban nem szól különösebb zene, de azért az ellenfelek káromkodnak rendesen. És mivel összesen négy féle káromkodást ismernek, ezért igencsak unalmas, hogy folyamatosan ugyanazt ordibálják. A játék nekem tetszett, viszont hihetetlenül egyhangú. Ha elfogynak az extrák(új fegyverek stb...) akkor nagyon unalmas lesz a játék.      Van Multiplayer mód is ahol egy barátunkkal vihetjük bármelyik küldetést ketten. Mikor végigvittem a játékot jött egy videó aztán pedig kiírta hogy:"Maimi Vice:The game".

Hangok:2/10 (ismétlődő beszólások)
Grafika:4/10
Játékélmény:5/10 (hamar egyhanú)

Címkék: miami vice

A bejegyzés trackback címe:

https://pspgalery.blog.hu/api/trackback/id/tr60230126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

niki 2008.01.10. 12:01:25

Leszámítva a szexis szereplőket kicsit egyhangú játék, de legalább olcsó:D
süti beállítások módosítása