pspgalery

A PSP nem konzol...életérzés!

Friss topikok

Linkblog

Felhívás!

;)

Reklám

HTML

Pursuit Force

2007.10.26. 22:08 | zsoltoss | 5 komment

Mikor olvasgattam cikkeket erről a játékról, mindenhol ilyeneket találtam, hogy GTA klón meg hogy "szabad játék" azaz mászkálhatsz "szabadon". Hát a játék messze eltért ezektől az "igéretektől".Olyan 8000HUF-nyi összeget adtam érte annakidején. Mostmár Platinum 5900HUF körül van az ára. borító:
A tok jól néz ki a borító kellemes metroszexuális hullámot bocsájtott ki felém:). El is indítottam a játékot, van egy aranyos intro, egész jó menü amiben már most feltűnik, hogy nincs multiplayer mód. Kezdetben csak a Carrier mód szabad. Ezt választva kiválaszthatjuk hogy melyik "bűnbanda" ellen akarunk harcolni, itt választhatunk küldetést. A küldetések jók viszont kellemetlenül nehezek...A borító hátoldalára ez van írva:"Vezess rengeteg játművet, például sportautókat,kerékpárokat,
dzsipeket,teherautókat,helikoptereket vagy akár motorcsónakokat." Hát igen jól hangzik, de azt itt leírom, hogy a játékban "kerékpár" egyáltalán nincs! Nemhogy vezetni látni se lehet kerékpárt! A másik a helikopter. Helikopterből csak lőni lehet, ami szerintem nem egyezik meg a vezetéssel. Rengeteg pálya előfordul a játékban havas,mocsaras,homokos mindenféle. Rengeteg pálya van.


















A "Mátrix"-feeling az rendesen bennvan a játékban. Gravitációról a készítők nem hallottak szerintem. A karakterünk át tud ugrani egy másik autóra úgy, hogy közben még közötte átrepül egy kocsi felett. Sok olyan küldetés van amely során legalább 10 autót kell megállítanunk. Egy autóban minimum két ember ül, azaz a karakterünk egy "hős" aki simány megállít 10 autót 5 perc alatt! Arról nem is beszélve, hogy gyalog hány embert ölünk meg.


















Nagyon ritka az amikor gyalog közlekedhetünk, és nagyon szánalmas. Ezt szerintem viccből rakták bele a játékba. Gyalog meghalni képtelenség. Ha közelmegyünk egy ellenfélhez akkor megtudjuk bilincselni. Ez rendben van, de bilincselés közben hiába lőnek rád olyankor "halhatatlan vagy". Szóval az összes ellenfelet vígan megbilincselem, mert nem tudnak közben lelőni. (Rambo feeling:P)


















És igen, itt a kép "helikopter vezetésről". Ezzel lőhetjük az ellenséges autókat, és ők válaszként "rakétákat" lőnek. Igen érdekes rakéta ez mert amíg elér a helikopterünkig az legalább 8mp. És ki lehet lőni! Ez engem egy mobiljátékra emlékeztetett:)


















A zenék nagyon rosszak. Szerencsére ezt a készítők is tudták, így ki lehet kapcsolni.
A grafika nagyon jó. Szépek a pályák, csak unalmas a játék. Van benne sok motor is, lehet vezetni is őket bár elég nehéz a kocsikhoz képest, meg az azért vicces hogy 180-al nekimegyek egy autónak és még mindig a motoron csücsülünk... A küldetéseken kívül van Time trial és Race mód is. Még utoljára azt leírom a játékról, hogy egyáltalán nem szabad játék,Nem szállhatsz ki az autódból amikor kedved támad, de gyalog
csak néhány küldetés során mehetsz. És nemtudom, hogy miért pont a
GTA-hoz hasonlíották, mert szerintem semmi köze sincs hozzá.
Grafika:10/10
Hangok2/10
Játékélmény:3/10

Címkék: pursuit force

A bejegyzés trackback címe:

https://pspgalery.blog.hu/api/trackback/id/tr53209253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ahavasi 2007.11.01. 22:50:09

grafika 10/10? nézzél már rá...
"szépek a tájak" tényleg gyönyörűek azok a 2d-s fák. Driver sokkal jobban nézett ki

5/10et adnék neki max

zsoltoss 2007.11.02. 03:24:49

Azért adtam rá 10/10-et mert rengeteg pálya van igényesen kidolgozva. A játék grafikáját nem lehet szidni:D

Quiet 2007.11.02. 10:11:32

Ebben valóban igaza van zsoltossnak. Ez a gém kiemelkedően szép grafikát tudhat a magáénak a többihez képest. Az egy dolog hogy az útmenti fákt nem 3D-ben pompáznak, de legalább vannak. máshol az sincs=). Továbbá ez még mindíg psp és nem PS3! ne várjunk már tőle csodát.

ahavasi 2007.11.02. 21:45:03

pff... csak nézdmeg az autó sárvédőjét. tiszta kocka, az pl. NFS Karton jóval szebb

Quiet 2007.11.02. 22:01:13

Najó úgylátom ennek így nincs értelme. Próbáld ki a játékot és akkor majd te is láthatod.
süti beállítások módosítása