pspgalery

A PSP nem konzol...életérzés!

Friss topikok

Linkblog

Felhívás!

;)

Reklám

HTML

World Series of Poker 2008

2008.02.10. 18:32 | Ace | Szólj hozzá!

Ezt a tesztet Яo0sTeR nevű lelkes olvasónk küldte be. Mit mondhatnék, én annyira nem csípem a kártya játékokat, de ha valaki igen, akkor ezt pont neki találták ki:

Üdvözlök minden kedves olvasót!

Ebben a tesztemben, a közkedvelt kiadó, az Activision póker játékával foglalkozom.
A pókerról sok embernek egy asztal, idősödő férfiak, esetleg hollywood-i Western-filmek főhősei, akik éppen a 4 ásszal a markukban játszanak, vagy Korda Gyuri bácsi műsora jut az eszükbe.
A Word Series Of Poker Battle for the Bracelets játékban te is bepillantást nyerhetsz a profi pókerjátékosok életébe. A világ több pontján játszhatsz, részt vehetsz a Poker Open-ek varázslatos hangulatú versenyein.
A játék alapjában véve nagyon unalmas. Aki pókerezett már életében az tudja, hogy a játékhoz szükséges a hidegvér, a megfontoltság és a jó megfigyelőképesség. Ez a játék nem ad túl sok segítséget az érzékeinknek, tehát ellenfeleink mozdulatai, viselkedése alapján nem nagyon tudunk következtetni arról, hogy milyen lapjai lehetnek. Ha már az ellenfeleknél tartunk, akkor azt is elkell mondani a játékról, hogy a bot-ok nem játszanak túl "emberien", tehát számukra olyan nem létezik hogy blöff. Szóval ha még rosszabb lapokra is nagyot merünk hívni, akkor eldobják hipp-hopp ami a kezükben van, kivéve ha nincs szerencsénk és valamelyiknél jó lapok vannak. :)

De a hiányosságokért valamelyest kárpótol minket a karakter szerkesztő. Kedvünkre dolgozhatjuk ki saját karakterünk jellemvonásait. A játék zenéi kifejezetten illenek a pókerhez. Ezt nagyon eltalálta a kiadó. A játék grafikája is eléggé tetszetős. Nem sokmindent kell ugyan megjeleníteni, de amit kell azt tényleg megcsinálták normálisan a fejlesztők.

Szeretnék néhány szót szólni a játékmódokról.
-Quickplay: ebben az opcióban játszhatunk tetszőleges party-kat.
   -Texas Hold 'em: ez az egyik legnépszerűbb póker fajta. Ilyet látunk ha nézzük Korda Gyuri bácsi műsorát. :)
   -Hold 'em vs. Selectable Pros: ebben a módban játszhatunk a Profi játékosok ellen.
   -Custom Tournament: itt játszhatunk a saját magunk által kreált tornán.
   -Custom Game: itt pedig egy olyan party-t játszhatunk, amit mi szerkesztünk.
   -Side Games: itt pedig a népszerű játéktermi játékokkal játszhatunk. Például Black Jack-et vagy Video Poker-t.
   -Speed Game: olyan Texas Hold 'em party, ahol magas vakokkal kezdünk és a gyors lefolyású játék a lényeg.
-Carrier: ebben a játékmódban építgethetjük a karrierünk. :)
-Multiplayer: itt játszhatunk barátaink ellen az Interneten keresztül vagy személyesen.
    El lehet képzelni, hogy bemegyünk egy füstös kocsmába 8-an, leülünk egy asztalhoz, előveszi mindenki a psp-jét és     elkezdünk játszani. A végén persze a nyertest meghívjuk egy pohár italra. :)
-Training: itt tudjuk csiszolni a már meglévő pókeres tehetségünket.

Végezetül csak azt tudom mondani, hogy ez egy remek játék azok számára akik szeretnek pókerezni. Akik viszont nem szeretnek, vagy nem próbálták eddig, azokat nem fogja maradéktalanul meggyőzni eme játék szépségeiről.

Grafika: 10\8
Hangok:10\9
Játék élmény: 10\7


És ne feledjétek el! Amit eldobsz, az sosem volt nálad!

Címkék: world series of poker 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://pspgalery.blog.hu/api/trackback/id/tr8333874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása