pspgalery

A PSP nem konzol...életérzés!

Friss topikok

Linkblog

Felhívás!

;)

Reklám

HTML

Medievil:Resurrection

2007.11.05. 17:53 | zsoltoss | 2 komment

Idézet a bemutatószövegből:"ha egyedi akció-platformerre vágysz, ez lesz a te játékod."
Hát köszöntök mindenkit ezen a hétfői napon. A játék ára 5900HUF körül mozog a boltokban, viszonylag régi játék de ez nem azt jelenti hogy rossz.Boító:
A főhősünk ez a kicsit elvadult kinézetű figura Sir Daniel Fortesque. A történet szerint, 100 évvel ezelőtt Zarok a gonosz varázsló aki egykor a király szolgálatában állt, megtámadta az addig békés és csendes helyet, Gallowmere-t. Így ez a hely teljesen lepusztul, különféle lények állják majd kalandos utunkat. Összesen hetvenkét új szörny állja majd utunkat, de ne gondoljunk horror játékra, mert a játék 7 éven felülieknek ajánlott. Elindítva az UMD-t rögtön egy hosszú és kellemes intro fogad minket, mely bevezet a történetbe. Ezután egy jó menü és el kezdhetünk végre játszani. Első pályánk a "Kripta". Ennek az elején is egy videó fogad minket:). Minden pályán van egy csomó zöld kőszörny amit ha megütünk akkor elkezd mesélni nekünk a pályáról. És minden pályán vannak könyvek amiket olvasgathatunk. Fegyverekből sincs hiány, mert rengeteg fegyvert szerezhetünk pályáról-pályára. Igaz kicsit GTA-s hogy egyszerre 30 fegyver van nálunk, de ez belefér:P. Pályákból 17-et kapunk. Sok helyen kiemelik a játékban, hogy vannak logikai feladatok. Hát van néhány a játék során, de ezek nem nehezek inkább unalmasak. Nem kell sokat gondolkodni. A pályák ötletesek jók, bár hiányoltam a világos pályákat.


A kamera nézetet szerintem nagyon elrontották. Állítani szerintem nemlehet és van amikor hirtelen hátulról kezdenek el harcolni, amit néha alig lehet észrevenni.

















Hihetetlensok videó van a játék során. Ha valaki elkezd játszani ezzel a játékkal, akkor az az első benyomása, hogy nincs jó grafikája. Ha viszont szánunk rá egy kis időt akkor meglehet szokni a játékot. Az első pályát valahogy nagyon elrontották.

Vannak minijátékok is. Az Arrow O' Fate és a Vermin Control már a játék indításakor elérhetők a többiehez csak akkor, ha megjártuk a Karnevált.Minijátékok:
•Arrow O' Fate(A végzet nyila):

Lőjük ki a célpontokat, de figyeljünk az időkeretre, és ne pazaroljuk a nyilakat. Egyes célpontokkal extra időhöz juthatunk, amelyek segítenek a cél elérésében.
•Trebuchet O' Terror(A rettegés ostromgépe):

Találjunk el annyi célpontot, amennyit csak tudunk, mielőtt azok eltűnnének. A távolabbi tüzeléshez nyomjuk meg és tartsuk lenyomva az X-gombot, és a szint teljesítéséhez érjük el a szükséges pontmennyiséget az adott időn belül.
•Shepherd's Delight(A juhász öröme):
Tereljünk egy egész csapat csirkét vagy juhot a rajttóla célig egy adott időn belül. A képernyő tetején lévő lándzsa a cél irányábamutat. A nyilak az egyes állatokat jelölik.
•Vermin Control(Féregtelenítés):
Ez a középkori taposd el a patkányt játék. Szabadítsuk meg a területet a rágcsálóktól. A feladat teljseítéséhez távolítsuk el a megfelelő számú rágcsálót az adott időn belül.
•Whack a Zarok(Kapd el Zarokot):
Zarok-másolatok ugranak fel a padlón található lyukakból. Öklözzünk le annyit, amennyit csak tudunk, mielőtt eltűnnének. A feladat teljesítéséhez üssük ki a megfelelő számú Zarok-másolatot, adott idő alatt.
•Weapon Master(Fegyvermester):
Szálljunk szembe egy csapat ellenséggel egyetlen fegyverrel. A győzelemhez ölljünk meg mindent, mielőtt meghalnánk vagy elfogyna a lőszer.
•Pit O'death(Halálcsapda):
A feladat az összes ellenség megölése. Dan bármelyik nála lévő fegyvert használhatja, és egészségfiolát vehet fel a játék közben. Csak figyeljünk a csadákra!
•Guardian O' The Bell(A harang őre):
Védjük meg a harangokat minden áron. A harangok megvédéséhez és a feladat teljesítéséhez bármelyik fegyvert használhatjuk.

A játékban felcsendülő hangos nagyon jók. A vége felé hatalmas hangulatot adnak a játékban. Hogy milyen a feeling a játékban? Olyan mint a The Nightmare Before Christmas fimben:) Ez egy olyan játék szerintem amit mindenki máshogy értékel.
Grafika:6/10
Hangok:9/10
Játékélmény:7/10

Címkék: medievil resurrection

A bejegyzés trackback címe:

https://pspgalery.blog.hu/api/trackback/id/tr15219390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2007.11.10. 21:03:01

Jó kis anyag ez szerintem is, még 15 rugó körül vettem. A kamera szinte minden korai PSP játéknál el volt szúrva, nem volt meglepetés, hogy elég problémás. Amúgy lényegében az 1998-as PlayStation 1 játék portja, csak a minijátékokkal és pár aprósággal fejelték meg. Ami viszont meglepett, hogy a második részt az óta sem írták át PSP-re, pedig az is jó volt.

römibaba 2008.11.16. 21:22:38

nem igaz h nem tudjátok felrakni h h kell végigvinni!!!!!
már mint h mit hol találok meg!!!!!!
süti beállítások módosítása